Hem Bilder Kontakta Oss Boka Här Uthyrning
 

Uthyrning

 

Våra lokaler

 

Vi har lokaler som lämpar sig för nästan allt! Teater, bingo, fest, bröllop, café, it, mm.

 

Stora Salen rymmer 120 personer sittande (kuvert).140 personer Bisittning. Här finns en scen för mindre uppträdanden, som teater, musik och föreläsningar. Det finns tillgång till en vit duk, overhead och en ny diaprojektor för bildvisning under t ex ett föredrag (den har tidsinställning för varje bild) Givetvis finns också TV, video samt digitalprojektor.

 

Spegelsalen rymmer ca 40 personer (sittande) i anslutning till toalett, dusch och ett mindre pentry. Lokalen är utrustad för utbildning med bänkar och en vit tavla. Den ena väggen är utrustad med speglar, som går att dölja med draperier. Lokalen passar mycket bra för mindre kalas och tillställningar.

 

 

Serveringen och köket. Köket är välutrustat med kyl, frys, två spisar, ugn, mikrovågsugn samt servis för 100 personer. Serveringen rymmer drygt 40 personer. Här kan serveras både lunch och middag, vilket också kan kombineras med en informationsträff. Det finns vikvägg mellan serveringen och stora salen. Om dessa hyrs samtidigt kan fler personer serveras t ex efter ett kulturarrangemang.